CADjob richt zich op de menselijke kant van de CAD branche.

De CAD wereld is groot, maar ondanks alle fascinerende en gevarieerde projecten zijn het de mensen achter CAD die het leuk houden - en daar ligt onze passie. Wij investeren in de persoon achter de techniek.

Zoeken binnen deze website.

Proud members of the peoplegroup™

Nieuwsoverzicht

19 maart - VNMG - Themadag "Weg en Veiligheid"

Op 15 april 2014 organiseert het VNMG een themadag "Weg en Veiligheid" in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. De doelstelling van de themadag is het geven van inzicht in de betekenis van... »

02 januari - Inspec lanceert www.verkeersveiligheidsaudit.com

Inspec heeft haar diensten met betrekking tot verkeersveiliheidsaudits (vva’s) een prominentere plaats gegeven op haar website. Daarvoor is een verandering doorgevoerd in de indeling van de website,... »

01 januari - Wij wensen iedereen een succesvol 2014!

The People Group wenst iedereen een gezond & succesvol 2014. Wij kijken terug op een fijn 2013 met veel nieuwe samenwerkingen. Wij zijn klaar voor een gloednieuw jaar! »

11 november '13 - CAD people heeft ook prefered supplier overeenkomst getekend bij Schuuring.

The People Group (CAD people) heeft  de definitieve mantelovereenkomst met Schuuring ondertekend. Vanaf heden zijn wij dan ook officieel prefered supplier bij Schuuring. Wij mogen gedurende de... »

08 november '13 - CAD people is prefered supplier geworden van Enexis.

Op 31 oktober 2013 hebben wij (The People Group) de definitieve mantelovereenkomst met Enexis BV ondertekend. Vanaf heden zijn wij dan ook officieel prefered supplier bij Enexis BV. Dit betekent dat... »

14 oktober '13 - CAD people behaalt NEN 4400-1:2010 certificering

CAD people, onderdeel van The People Group, heeft per 1 oktober haar NEN 4400-1:2010 certificering behaald en zal hiermee het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) aanvragen. Deze... »

16 augustus '13 - Eneco Tour finisht op bedrijventerrein Het Hoog

Donderdag 15 augustus stond Nieuwkuijk in het teken van de wielersport. Bedrijventerrein Het Hoog was de finishplaats van de vierde etappe in de Ececo tour. De wielerstoet passeerde de finish twee... »

10 juni '13 - BIM in stroomversnelling

De afgelopen 2 jaar is BIM in een stroomversnelling gekomen. Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers zijn zich bewuster van de mogelijke voordelen van BIM en proberen tot toepassingen te komen. De... »

23 mei '13 - CAD people start operationele samenwerking met Ruimteschepper

Ruimteschepper wordt door de samenwerking met CAD people, die haar kracht op het gebied van werving & selectie, detachering en project verantwoordelijkheid bewezen heeft, als onafhankelijk... »

16 mei '13 - Samenwerking met VolkerWessels Telecom voor project FttS

VolkerWessels Telecom sluit 279 hoogspanningsstations aan op 21 glasvezelringen in Nederland. Dit gebeurt in opdracht van TenneT. Deze glasvezelverbinding tussen een hoogspanningsstation en een... »

14 mei '13 - KPN geeft een kijkje achter de schermen van glasvezel tot meterkast

Interactieve televisie is één van KPN’s succesnummers en glasvezel is ‘hot’. INFRA people verzorgt voor VolkerWessels Telecom en Reggefiber de landmeetkundige werkzaamheden op het FttH-project van... »

04 februari '13 - Waternet kiest IT-PRO people als trainingspartner

Waternet heeft IT-PRO people opdracht gegeven voor het uitvoeren van het MicroStation migratie opleidingstraject. Waternet gaat volledig over naar MicroStation V8i, hierdoor is de opleidingsbehoefte... »

17 januari '13 - Overname Inspec Nederland B.V.

The People Group neemt Inspec Nederland B.V., gevestigd in Rotterdam en Lelystad over. Hiermee verstevigt The People Group haar positie als toonaangevende partij binnen de Infrastructurele... »

15 januari '13 - CAD people ondersteunt gemeente Breda

Binnen gemeente Breda is er sinds maart 2011 behoefte aan ondersteuning bij het actualiseren van bestemmingsplannen. De Wro, Wet ruimtelijke ordening, bepaalt dat voor 1 juli 2013 bestemmingsplannen... »

15 januari '13 - IT-PRO people 2013

Een nieuw jaar betekent ook: een frisse start met nieuwe kansen om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Een ding is zeker: met trainingen van IT-PRO people heb je de eerste... »

14 januari '13 - The People Group kiest weloverwogen voor Toyota Jos van Boxtel

Kwaliteit maar ook vakmanschap en betrokkenheid maken dat The People Group in een korte periode een enorme groei realiseert. “Hier staat de mens centraal en dat is de basis van de stormachtige... »

14 januari '13 - CAD people en Van den Berg Infrastructuren

CAD people verzorgt voor Van den Berg Infrastructuren de controle van de aangeboden ontwerpen ten behoeve van de bouwactiviteiten van kabeltelevisie-, datacommunicatiesystemen en infrastructuren in... »

03 juli '12 - GlobeSpotter Connector voor MSTN & Bentley MAP

NU beschikbaar! Dé GlobeSpotter Connector voor MicroStation & Bentley MAP. Met de GlobeSpotter Connector tool van The People Group is het mogelijk al uw Globespotter GEO informatie te... »

07 juni '12 - Globespotter Connector MSTN

Gemeente Spijkenisse heeft de beta versie van Globespotter Connector in MicroStation met succes technisch getest! Zeer waardevolle aanvulling in dagelijks tekenproces. »

05 juni '12 - CAD people en Teletronika

CAD people heeft een 'preferred supplier' overeenkomst gesloten met Teletronika. Teletronika is een toonaangevend, middelgroot bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en België. Op het gebied... »

04 juni '12 - Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar werk? CAD people is op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je een technische opleiding of achtergrond, zoals o.a. Civiele Techniek, Installatietechniek, Applicatiebeheer of... »

04 juni '12 - Even voorstellen

Wij zijn zeer verheugd dat Jill ons team is komen versterken, Jill van der Schoot zal als Sales Consultant bij CAD people ingezet worden. »

04 juni '12 - CAD people en Koning & Hartman

CAD people heeft een 'preferred supplier' overeenkomst gesloten met Koning & Hartman, leverancier van oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Koning & Hartman is... »

01 juni '12 - BAG, BGT of WION specialisten nodig?

CAD people biedt haar klanten diverse mogelijkheden als het gaat om de inzet van tijdelijke inhuur met kennis van gemeentelijke processen. Op het gebied van BAG verwerking, WION data, BGT of andere... »

18 mei '12 - Fiber to the Home pre-engineering?

ENGINEERING people kan een stad of gebied voor u schouwen en pre-engineeren. Inmiddels zijn de eerste gebieden overgedragen aan onze opdrachtgever. Benieuwd hoe wij een project turn-key oppakken en... »

17 mei '12 - The People Group kiest voor Peugeot Partner

The People Group heeft met Peugeot Nederland een overeenkomst afgesloten voor preferred levering van bedrijfsauto's over de periode 2012 en 2013. Het betreft hier de levering van Peugeot Partners.... »

02 mei '12 - Bentley MX

Binnenkort organiseert IT-PRO people een basistraining Bentley MX. Deze vindt plaats in ons leslokaal in Nieuwkuijk, nabij Den Bosch. Neem contact op met Esther de Wijs voor meer informatie! »

01 mei '12 - Wie zitten er deze week in de trainingsruimte?

Ook wel eens benieuwd wie er allemaal de lesbanken van IT-PRO people bezetten? Deze week volgen de medewerkers van Endinet een MicroStation Upgrade training en ontvangen ze ondersteuning bij de... »

09 april '12 - CAD people en Leebo

CAD people heeft een "preferred supplier" overeenkomst afgesloten met Leebo. Dit houdt in dat CAD people verantwoordelijk is voor het leveren van alle technische tekenaars en ander CAD gerelateerd... »

02 april '12 - KLIC cad verovert de wereld!

Steeds meer bedrijven hebben ontdekt hoe nuttig KLIC cad wel niet kan zijn voor het verwerken van kabel- en leidinggegevens die ze verkregen hebben van het Kadaster. De Gemeente Hoorn is nu ook... »

02 april '12 - De nieuwe MicroStation is uit!

Wij zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe MicroStation SELECT Series 3 uitgebracht is door Bentley Systems. Log in op je SELECT Server en download het nu! »

02 april '12 - De nieuwe MicroStation

Wij zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat de nieuwe MicroStation SELECT Series 3 uitgebracht is door Bentley Systems. Log in op je SELECT Server en download het nu! »

02 april '12 - KLIC cad verovert de wereld

Steeds meer mensen en bedrijven hebben ontdekt hoe nuttig KLIC cad wel niet kan zijn voor het verwerken van de kabel- en leidinggegevens die ze verkregen hebben van het Kadaster. Gemeente Hoorn is nu... »

18 maart '12 - De GlobeSpotter Connector is uit!

Vanaf VANDAAG is de GlobeSpotter Connector voor MicroStation helemaal klaar voor gebruik. De GlobeSpotter Connector is nu verkrijgbaar bij Esther de Wijs. De GlobeSpotter Connector is ontwikkeld... »

06 februari '12 - CAD people en A. Hak

CAD people heeft een 'preferred supplier' overeenkomst gesloten met A. Hak, de leidingbouw gigant. A.Hak Leidingbouw legt transportleidingen voor onder meer gas, olie, (afval)water en warmte, zowel... »

13 januari '12 - IT-PRO people en Crotec

IT-PRO people heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Crotec, waarin is vastgelegd dat ze de krachten gaan bundelen om samen trainingen te organiseren. The People Group en IT-PRO people zijn... »

13 januari '12 - CAD people en VolkerWessels

Er breken spannende tijden aan! Sinds eind 2011 is CADpeople officieel de Preferred Supplier van personeel binnen de CAD branche voor ervaren bouwgigant VolkerWessels. VolkerWessels is de... »

13 januari '12 - 'Op Top' project een succes

Voor onze bouwkundige opdrachtgever Kleijngeld te Waalwijk is onlangs een ankerplan uitgezet voor een 'op top'-project in het centrum van Waalwijk. Onze recente succesvolle afronding van het... »

05 april '11 - SELECT Portfolio Balancing

Met Bentley SELECT Portfolio Balancing kunt u uw ongebruikte of niet langer nodige Bentley software licenties omruilen voor nieuwe licenties van andere software producten die u wel denkt nodig te... »

04 april '11 - Nieuw! Bentley Navigator

ProjectWise Navigator en Bentley Redline hebben nu een intelligentere opvolger: Bentley Navigator V8i. Bentley Navigator is een dynamisch, collaboratief softwarepakket dat gebruikt kan worden door... »

29 maart '11 - De nieuwe Bentley Map is uit

Bentley’s succesvolle desktop GIS product Bentley Map is vernieuwd en uitgebreid. U zag eerder al de preliminaire Pre-V8i serie voorbij komen, maar nu is de nieuwe versie gearriveerd: Bentley... »

29 maart '11 - CAD people en Brabant Water

CAD people heeft een "preferred supplier" overeenkomst afgesloten met Brabant Water voor de minimale duur van twee jaar. Brabant Water wint, zuivert, transporteert en levert drink- en industriewater... »

25 maart '11 - CAD people en Fontijne Grotnes

CAD people heeft een “preferred supplier” overeenkomst afgesloten met Fontijne Grotnes BV. Fontijne Grotnes creëert persoonlijk toegespitste processen in industrieen zoals o.a. pijp, aerospace,... »

18 januari '11 - CAD people en Movares

Eind 2010 sloot CAD people een 'preferred supplier' overeenkomst af met advies- en ingenieursbureau Movares. Movares genereert oplossingen op de gebieden van mobiliteit, infrastructuur,... »