CADjob richt zich op de menselijke kant van de CAD branche.

De CAD wereld is groot, maar ondanks alle fascinerende en gevarieerde projecten zijn het de mensen achter CAD die het leuk houden - en daar ligt onze passie. Wij investeren in de persoon achter de techniek.

Zoeken binnen deze website.

Proud members of the peoplegroup™

Welkom bij de vacaturesite van The People Group!

CADjob is de (snelst groeiende) specialist in CAD & Engineering gerelateerde vacatures. Door deze focus rekenen wij de beste professionals tot ons netwerk en kunnen we stellen dat:

  • We over een grote marktkennis beschikken, wij begrijpen wat organisaties zoeken
  • Wij weten wat professionals willen en kunnen omdat we ze dagelijks spreken

Deze combinatie stelt ons in staat de beste match te maken.

De mens centraal stellen en als basis laten gelden in de organisatie, dát  is onze visie. Wij geloven in de menselijke kant van de CAD branche. De CAD & Engineering  wereld is groot, interessant en ingewikkeld, maar ondanks alle fascinerende en gevarieerde projecten zijn het de mensen die het leuk houden en hier ligt onze passie. Wij investeren in de persoon achter de techniek.

Door een aantrekkelijke en inspirerende werkgever te zijn, wil The People Group professionals met expertise aantrekken en aan zich binden.  Met kennis van diverse vakgebieden en met specialisten die hun vak verstaan groeit het aandeel van The People Group in de specifieke marktsegmenten snel.

The People Group bestaat uit ervaren professionals, met een unieke visie op de menselijke kant van ondernemen en de uitvoering ervan. Professionals die er hun werk van hebben gemaakt om ambities tot leven te brengen. Wij denken mee met onze klanten, houden van aanpakken en geven niet op voordat het eindresultaat tot volle tevredenheid bereikt is. We sturen aan op kerncompetenties zoals kennis en kunde en zijn ervan overtuigd dat als talent en ambitie de juiste ruimte krijgen, alles mogelijk is.

De vele projecten en diversiteit in vacatures willen wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten en bespreken.

The People Group biedt groeiperspectief in ambitie, functie en salaris door “Personal Ambition Coaching” en heeft altijd uitdagende projecten die bij jou passen. Maak de stap naar een boeiende carrière binnen een innovatief bedrijf.

Er staan een beperkt aantal vacatures op onze website juist omdat wij een match willen maken aan de hand van jouw CV en de beschikbare vacatures en projecten binnen onze organisatie.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en wij zorgen voor vacatures die bij jou passen aan de hand van kennis, kunde, competentie, ambitie en woonplaats.